Instructor Bio

Sunt profesor titular la Școala Gimnazială Făcăeni, din județul Ialomița pe catedrele de chimie și matematică. Am gradul didactic I. Sunt și director al acestei unități de învățământ.
Fiind preocupată de permanenta dezvoltare profesională am participat la multe cursuri de formare profesională, organizate de CCD Ialomița și diferite organizații/asociații, la simpozioane și workopuri online, am lucrări publicate cu ISBN si ISSN la nivel național și international în management și disciplinele pe care le predau. Ca profesor și director, m-am implicat în organizarea și desfășurarea de concursuri și proiecte locale, județene, naționale și internaționale cu elevii școlii, obținând diverse premii de excelență, I, II, III, mentiuni.
Doresc să pun un accent deosebit pe importanţa pe care o acord muncii mele şi pe scopul declarat de a obţine rezultate măsurabile. Sunt o persoană dinamică, rezistentă la stres, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabilă, hotărâtă, foarte bine organizată şi interesată de perfecţionare continuă. Capacitatea de a găsi soluţii şi de a mă adapta diverselor situații, precum și importanța acordată oferirii unui învățământ de calitate, reprezintă atuuri suplimentare ale pregătirii mele profesionale. Îmi place să răspund la noi provocări.
Cu deosebită considerație, prof. Lazăr Viorica

Teacher Courses

No courses found.

Reset all