• America de Nord și America de Sud

  Bine ai venit la un nou capitol de geografie! America este cea care își va dezvălui secretele acum! Ne vom consolida cunoștințele privind cadrul natural, cadrul uman și economic al acestui continent!   

  Elevi înscriși: 93
  Durata: 180
  Lecții: 21
  Clasa VII
  Materia: geografie
  Anul: clasa7
 • Elemente de geografia mediului

  Bine ai venit la ultimul capitol de geografie din materia clasei a VII-a! Călătoria noastră se încheie cu un capitol dedicat problemelor de mediu. Vom consolida cunoștințele legate de cauzele care produc degradarea mediului și vom discuta despre modificările climatice globale care se manifestă în prezent. Deși noi suntem mici, ca o picătură într-un ocean cu apă, faptele fiecăruia dintre noi contează în lupta cu degradarea mediului. Planeta este a noastră a tuturor și fiecare dintre noi are sarcina de a o proteja așa cum poate. Putem lua exemplu de la Greta Thunberg, o adolescentă care a făcut ca foarte mulți tineri din diverse colțuri ale lumii să se unească în lupta împotriva schimbărilor climatice globale!

  Elevi înscriși: 81
  Durata: 180
  Lecții: 6
  Clasa VII
  Materia: geografie
  Anul: clasa7
 • Africa

  Africa este un continent al contrastelor. Un continent care ar trebui să ne atragă atenția mai mult decât o face în prezent. Te invit să ne deschidem larg ochii spre Africa!

  Elevi înscriși: 112
  Durata: 90
  Lecții: 8
  Clasa VII
  Materia: geografie
  Anul: clasa7
 • Australia, Oceania, Antarctida

  Călătoria noastră geografică printre continentele lumii se încheie cu Australia, Oceania și Antarctida. Intrăm acum într-o lume în care ne vom întâlni cu vulcanii din Hawaii, cu pătura de gheață a Antarcticii, cu ursuleți koala, orașe subterane și nu numai!

  Elevi înscriși: 87
  Durata: 120
  Lecții: 6
  Clasa VII
  Materia: geografie
  Anul: clasa7
 • Asia

  Sunteți pregătiți pentru aventură? Vom face o călătorie imaginară prin Asia! Ne vom reaminti care sunt principalele trăsături ale continentului Asia, de la localizare, relief, hidrografie, climă și ecosisteme până la populație, orașe, economie, precum și particularități ale unor țări!   

  Elevi înscriși: 180
  Durata: 180 min
  Lecții: 11
  Clasa VII
  Materia: geografie
  Anul: clasa7