• #4 Care sunt drepturile tale ca cetățean al țării?

  Împreună cu Onur Petenchia învață despre care sunt drepturile tale civice și politice și pe ce se bazează democrația noastră. Generația VOT este o mișcare civică care a luat naștere înainte de Alegerile Locale și Parlamentare din 2020 din România pentru a motiva tinerii să iasă la vot dar și mai important, să le informeze despre importanța votului lor și ce fac toate instituțiile din România unde vor ajunge reprezentanții lor. Curicula aceasta a fost creată de Alexandru Dănescu, research manager al echipei Generația VOT.

  Elevi înscriși: 7
  Durata: 30
  Lecții:
  Clasa VIII
  Materia: educatiecivica
  Anul: clasa8
 • #3 Care este rolul tău în comunitate?

  Cum arată diferite tipuri de guvernământ? Ce este un cetățean și care este rolul lui? Învăța împreună cu Onur Petenchia, membru al echipei Generația VOT. Generația VOT este o mișcare civică care a luat naștere înainte de Alegerile Locale și Parlamentare din 2020 din România pentru a motiva tinerii să iasă la vot dar și mai important, să le informeze despre importanța votului lor și ce fac toate instituțiile din România unde vor ajunge reprezentanții lor. Curicula aceasta a fost creată de Alexandru Dănescu, research manager al echipei Generația VOT.

  Elevi înscriși: 25
  Durata: 30
  Lecții: 8
  Clasa VIII
  Materia: educatiecivica
  Anul: clasa8
 • #6 Ce este bullying-ul?

  Cum arată diferite persoane și ce este discriminare? Un curs creat de Cătălina Ionei, membru al echipei Generația VOT. Generația VOT este o mișcare civică care a luat naștere înainte de Alegerile Locale și Parlamentare din 2020 din România pentru a motiva tinerii să iasă la vot dar și mai important, să le informeze despre importanța votului lor și ce fac toate instituțiile din România unde vor ajunge reprezentanții lor. Curicula aceasta a fost creată de Alexandru Dănescu, research manager al echipei Generația VOT.

  Elevi înscriși: 19
  Durata: 25
  Lecții: 4
  Clasa VIII
  Materia: educatiecivica
  Anul: clasa8
 • #1 Care sunt drepturile mele ca elev?

  Știai că tu ca elev ai anumite drepturi și obligații care te protejează în școală? Împreună cu Carmen Ghetu din echipa Generația VOT și membru al Asociației Elevilor din Constanța vei afla ce înseamnă Statutul Elevului și care sunt drepturile tale ca elev. Generația VOT este o mișcare civică care a luat naștere înainte de Alegerile Locale și Parlamentare din 2020 din România pentru a motiva tinerii să iasă la vot dar și mai important, să le informeze despre importanța votului lor și ce fac toate instituțiile din România unde vor ajunge reprezentanții lor. Curicula aceasta a fost creată de Alexandru Dănescu, research manager al echipei Generația VOT.

  Elevi înscriși: 18
  Durata: 25
  Lecții: 5
  Clasa VIII
  Materia: educatiecivica
  Anul: clasa8
 • #5 Cine ne reprezintă în comunitate și cum ne implicăm? – România și UE

  Cum arată diferite instituții din România? Ce este Uniunea Europeană și cât de important este să te implici în comunitate? Învață împreună cu Maria Magdalena Stan și Onur Petenchia, membrii ai echipei Generația VOT. Generația VOT este o mișcare civică care a luat naștere înainte de Alegerile Locale și Parlamentare din 2020 din România pentru a motiva tinerii să iasă la vot dar și mai important, să le informeze despre importanța votului lor și ce fac toate instituțiile din România unde vor ajunge reprezentanții lor. Curicula aceasta a fost creată de Alexandru Dănescu, research manager al echipei Generația VOT.

  Elevi înscriși: 20
  Durata: 25
  Lecții: 6
  Clasa VIII
  Materia: educatiecivica
  Anul: clasa8
 • #2 Acțiunile tale și cum îi afectează pe alții

  Crezi că ești liber să alegi, să gândești și să faci ceea ce vrei? Ce este consimțământul? Află împreună cu Rebeca Manea, studentă la facultate de Drept și membru al echipei Generația VOT. Generația VOT este o mișcare civică care a luat naștere înainte de Alegerile Locale și Parlamentare din 2020 din România pentru a motiva tinerii să iasă la vot dar și mai important, să le informeze despre importanța votului lor și ce fac toate instituțiile din România unde vor ajunge reprezentanții lor. Curicula aceasta a fost creată de Alexandru Dănescu, research manager al echipei Generația VOT.

  Elevi înscriși: 37
  Durata: 25
  Lecții: 5
  Clasa VIII
  Materia: educatiecivica
  Anul: clasa8