• REPRODUCEREA LA OM

  Salut, elev implicat! Sunt convinsă că împreună vom reuși să descoperim tainele biologiei! Astăzi vom învăța despre particularitățile sistemului reproducător uman și reproducerea la acesta. Urmărește-mă până la final și vei reuși să-ți îmbogățești cunoștințele.

  Elevi înscriși: 3
  Durata: 120 minte
  Lecții: 6
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • Autocunoaștere și responsabilitate în concepție și contracepție

  Bună! În acest curs vei afla informații despre modificările hormonale, somatice, afectiv-emoționale și comportamentale ce apar la vârsta pubertății, despre modul de apariție și evoluție a sarcinii și despre metodele de contracepție.

  Elevi înscriși: 36
  Durata: 150 minute
  Lecții: 7
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • ELEMENTE DE IGIENA ȘI DE PREVENIRE A ÎMBOLNĂVIRILOR

  ”Cei ce zic că nu au timp să facă exerciții pentru un corp mai sănătos, cu siguranță mai târziu vor avea timp pentru boală.”   Edward Stanley

  Elevi înscriși: 34
  Durata: 50 min
  Lecții: 5
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • Funcția de reproducere la plante

  Reproducerea la plante.

  Elevi înscriși: 20
  Durata: 50
  Lecții: 8
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • SENSIBILITATEA ȘI MIȘCAREA LA PLANTE

  Funcțiile de relație asigură integrarea organismelor vii în mediile lor de viață, reprezentate de un ansamblu de factori care se găsesc într-o permanentă schimbare. Funcțiile de relație sunt: sensibilitatea și mișcarea. La plante, acestea sunt mai puțin evidente și uneori mai greu de sesizat decât la animale. Să descoperim împreună sensibilitatea și mișcările plantelor.

  Elevi înscriși: 35
  Durata: 30 min
  Lecții: 3
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • ADAPTĂRI ALE LOCOMOȚIEI VERTEBRATELOR ÎN DIFERITE MEDII DE VIAȚĂ

  Locomoția  reprezință una din funcțiile de relație a organismului. Vertebratele se pot deplasa în diferite medii de viață: terestru, acvatic, aerian. Pe parcursul acestui curs vom vedea care sunt adaptările locomoției la vertebrate pentru diferite medii de viață. SUCCES!!!

  Elevi înscriși: 52
  Durata: 50 min
  Lecții: 6
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • SISTEMUL ENDOCRIN – GLANDE CU SECREȚIE INTERNĂ

  SISTEMUL ENDOCRIN - este alcătuit din totalitatea glandelor endocrine din organism. Glandele endocrine produc hormoni care sunt vărsați în sânge și transportați unde este nevoie de ei. Hormonii au în organism un rol asemănător sistemului nervos. Vom descoperi în cadrul acestui curs care sunt principalii hormoni și rolul lor în organism. DECI....LA DRUM!

  Elevi înscriși: 75
  Durata: 110 min
  Lecții: 9
  Materia: biologie
  Anul: clasa7
 • ORGANE DE SIMȚ

  Salut,elev implicat! Sunt convinsă că împreună vom reuși să descoperim tainele biologiei! Astăzi vom învăța despre simțurile noastre, despre organele responsabile în perceperea a ceea ce se-ntâmplă în jurul nostru și nu numai. Urmărește-mă până la final și vei reuși să-ți îmbogățești cunoștințele!

  Elevi înscriși: 38
  Durata: 150 minute
  Lecții: 7
  Materia: biologie
  Anul: clasa7