întrebari frecvente

îNTREBĂRI GENERALE

Pentru crearea unui cont urmează urmatorii pasi:

1. Apasa butonul ”INSCRIE-TE ACUM”;  2. Introdu Numele si adresa de e-mail cu care vrei sa te loghezi pe Naradix; 3.Setează o parolă; 4. Apasa butonul INREGISTRARE;

Naradix este o platformă de educație remedială care vine în întâmpinarea nevoii tuturor elevilor din România de a recupera lacunele educaționale instalate pe perioada pademiei. Deoarece România este țara cu ce mai lungă vacanță de vară din Europa, Naradix își propune să stimuleze elevii să profite de acest timp pentru a-și consolida cunoștințele și a intra în următorul an școlar mai bine pregătiți și mai curajoși.

Poți accesa toate cursurile aferente programei claselor 0-4 (Comunicare în limba română, Matematică și Explorarea Mediului, Limba și Literatura Română, Matematică, Științe ale naturii, Geografie și Istorie).

În ceea ce privește materia corespunzătoare claselor 5-8, puteți accesa în acest moment doar cursuri de Limba și Literatura Română, Matematică, Istorie și Geografie. Te rugăm să ai în vedere că denumirile cursurilor de pe platforma Naradix nu sunt întotdeauna identice cu titlurile de lecții din programa școlară!

Întreaga platformă Naradix este accesibilă în mod gratuit tuturor utilizatorilor.

Naradix te poate ajuta dacă simți că în timpul școlii online ai rămas în urmă cu materia; dacă ai dificultăți în înțelegerea unor concepte și ai dori să le poți aprofunda acasă; dacă ești tipul de elev care învață mai bine în propria casă și în propriul ritm; dacă ai dori să mai exersezi și acasă ceea ce înveți la școală; dacă ai avea nevoie de ajutor extra, însă nu ai posibilitatea să te înscrii la meditații oferite de profesori în format fizic

Cursurile de pe NaradiX sunte de tip self-paced, adică tu ești cel care va dicta ritmul în care le vei parcurge. Odată ce începi un curs nu trebuie să îl termini neapărat. Te poți opri în orice punct, iar platforma îți va înregistra progresul și data viitoare când te vei loga vei putea continua cursul de unde ai rămas. Testele au un cronometru la care trebuie sa fii atent! Odată scurs timpul de pe cronometru ți se vor nota doar răspunsurile compeltate până la acel moment. Platforma va fi activă pe timpul vacanței de vară, astfel încât de încurajăm să parcurgi toate cursurile care te interesează înainte de începerea noului an școlar!

Platforma pune la dispoziția utilizatorilor: 1. Cursuri interactive; 2. Webinarii live; 3. Serviciu live de suport pentru utilizatorii care întâlnesc diferite probleme sau au nevoie de ajutor.

Platforma nu funcționează fara o conexiune stabilă la internet dacă este folosită în browser, de pe laptop sau de pe PC. Pentru utilizatorii de smartphone sau tabletă, vă punem la dispoziție aplicația NaradiX pe care o puteți descărca de pe Google Play Store (pentru Android) sau de pe App Store (pentru iOS), aplicație care este disponibilă și în mod offline. Odata conectat la internet aplicația va actualiza progresul tău.

Opțiunea de control parental nu este disponibilă pe platformă, însă există și un tip de cont special pentru părinți. Dacă vă veți crea acest tip de cont, vi se va cere să completați și datele copilului dumneavoastră, iar copilul va putea să parcurgă conținutul prin intermediul acestui cont parental.

Dacă nu ai gasit un răspuns la o anumită întrebare, te rugăm să ne scrii în chat din staga jos a ecranului, iar unul dintre colegii noștri din echipa de suport te va ajuta cât de curând posibil.

suport tehnic

Pentru schimbarea datelor de logare intră pe pagina profilului tău, accesează căsuța denumită securitate și urmează pașii prezentați în tutorialul video.

Odată logat pe contul  tău, vei avea o bară în stânga de unde poți selecta iconița în formă de plic pentru a te verifica inbox-ul pentru mesaje primite de la alți utilizatori. Pentru a trimite, a începe corespondența cu un alt utilizator va fi nevoie să vă împărtășiti link-urile către conturile personale între voi.

Pentru a raporta orice mesaj cu conținut inadecvat sau un user spammy te rugăm să trimiți ne scrii in chatul de suport.

Pentru a raporta orice eroare întâmpinată în timpul parcurgerii unui curs te rugăm să ne scrii pe chat-ul de suport.

Din motive de securitate și confidențialitate, utilizatorii nu se pot loga prin platforme terțe. Pentru a avea acces pe platformă, te rugăm să înregistrezi  urmând tutorialul disponibil la întrebarea 1.

Paltforma NaradiX functioneaza de pe orice sistem de operare și orice browser. Anumite funcționalități pot fi blocate sau afectate de anumite extensii instalate pe browserul dumneavoastră (ex: Adblock). Aplicația NaradiX este disponibilă atât pentru utlizatorii de Android, cât și pentru utilizatorii de iOS.

Nu. Fiecărui cont îi corespunde o singură adresă de e-mail.

Întrebări elevi

Toate premiile dispnibile pot fi vizionate aici dar și în platforma Naradix. Fa-ți un cont, începe să înveti și deblochează premiile.

Singura modalitate prin care poți obține unul din premiile disponibile este acumularea unui număr suficient de Naradini. Naradinii pot fi obținuți prin realizarea diferitelor activități pe platformă și prin parcurgerea regulată a cursurilor.

Dacă premiul comandat încă nu a ajuns la tine, te rugăm să ne scrii aici, asigurându-te că menționezi numele tău de utilizator complet și dovada comenzii.

Premiile câștigate nu pot fi comercializate și nici nu se pot realiza schimburi între utilizatorii platformei

Ne pare rău, nu există la acest moment opțiunea de a parcurge cursuri în tandem. Toate cursurile, lecțiile și testele se parcurg individual.

Pentru a consulta modul în care se puncteaza diferitele interacțiuni și recompenesele primite, te invităm în platformă unde vei găsi toate aceste informatii.

Parcurgerea materialelor educative este facultativă. Fiecare utilizator poate parcurge orice curs, în orice ordine, însă există o ordine de parcurgere recomandată de către site pentru cei care au nevoie de îndrumare în acest sens. Odată ce ai început un curs îl poți parcurge pe decursul a mai multe zile, în propriul ritm. Însă pentru a avansa în curs va trebui să parcurgi fiecare lecție și test în ordinea stabilită de profesor și să apeși butonul “am finalizat.”

Momentan nu există opțiunea de a schimba dificultatea capitolelor, a testelor sau a lecțiilor. 

Dacă nu te descurci să parcurgi anumite conținuturi de pe platformă sau întâmpini probleme de vreun fel, te rugăm să contactezi echipa de suport prin chat-ul disponibil pe platformă.

Există un campionat pe platformă unde utilizatorii sunt listați într-un top, în funcție de performanța lor pe platformă. Poți accesa campionatul aici.

Te încurajăm să parcurgi cursurile de câte ori este nevoie pentru a-ți consolida cunoștințele la nivelul dorit. Ai însă în vedere faptul că vei obține Naradini doar prima dată când vei parcurge o lecție sau un test.

Dacă ai acumulat suficienți Naradini și ți-ai comandat unul dintre produsele disponibile, tot ceea ce trebuie să faci pentru a primi premiul este să îți pui datele și adresa corectă. În termen de 14 zile, comanda va ajunge la tine.

Dacă după 14 zile de la plasarea comenzii aceasta nu a ajuns, poți completa formularul acesta, iar unul dintre operatorii noștri din platformă vor verifica statusul comenzii și te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Nu. Comenzile sunt achiziționate cu Naradinii acumulați în urma performanței tale pe platformă, astfel, nu e nevoie să plătești nimic suplimentar.

întrebări profesori

Dacă dorești să te alături profesorilor naradieni care susțin webinarii live săptămânal, completează următorul formular de înscriere și vei fi contactat de către echipa noastră în cel mai scurt timp cu putință.

Pentru a deveni parte din echipa de suport Naradix, te rugăm să contactezi managerul echipei de voluntari accesând următorul link.

Promovarea materialelor contra cost pe platformă este strict interzisă.

Sugestiile pentru îmbunătățirea platformei pot fi transmise în formularul de feedback de aici.

Temele pot fi corectate doar de către titularul cursului. Temele trimise de către elevii înscriși la cursul tău pot fi accesate de pe pagina contului tău, la secțiunea Teme. Dacă tema este corectă o vei aproba, iar dacă este incorectă o vei respinge. Un elev va putea reface o temă în măsura numărului de reîncercări posibile stabilite la crearea temei. Te încurajăm să corectezi cât mai curând temele elevilor astfel încât aceștia să poată obțină punctajele complete ale cursurilor.

Pașii concreți pentru cum adaugi elevi în platformă pot fi găsiți AICI

donații sms

Prin donația ta, ajuți copii din România să recupereze materia pe care au pierdut-o din cauza pandemiei în anul școlar ce tocmai a trecut. Am dezvoltat platforma de educație remedială naradix.ro prin care orice elev să poată recupera lecțiile pe care nu a avut cum să le parcurgă la școală.

Poți dona 2 Euro direct prin SMS la 8845 cu textul “Elev” sau direct în platformă.

Pentru a dona 2 Euro prin SMS, trimite textul “Elev” la 8845. Astfel alegi să contribui lunar la educația remedială din România.  Vezi aici cum. 

Dacă primești mesajul “Plata nefinalizată” prin SMS înseamnă că banii nu au fost retrași din contul tău. Te invităm să mai încerci încă odată să faci donația.

Pentru a opri donația recurentă prin SMS, trimite textul “Stop Elev” la 8845. Vezi aici cum. 

Dacă ai făcut o donație prin SMS nu ai un cont de donator. 

Verifici istoricul donațiilor tale din factura la serviciile de telefonie mobilă pe care le folosești.

Obții certificatul de donator astfel:

  1. Intră pe naradix.ro/sms
  2. Completează cu Numele, Prenumele și E-mail-ul tău
  3. Apasă butonul “Generează certificat Donator”

Poți trimite feedback-ul tău către echipa de organizare la adresa de e-mail [email protected].

donații online

Prin donația ta, ajuți copii din România să recupereze materia pe care au pierdut-o din cauza pandemiei în anul școlar ce tocmai a trecut. Am dezvoltat platforma de educație remedială naradix.ro prin care orice elev să poată recupera lecțiile pe care nu a avut cum să le parcurgă la școală.

Poți dona 2 Euro direct prin SMS la 8845 cu textul “Elev” sau direct în platformă

Pentru a dona prin platformă, mergi la secțiunea donează, alege suma pe care vrei să o donezi și apăsa butonul “DONEAZĂ”. Poți alege să faci această donație recurentă sau doar o singură dată.  Vezi aici cum. 

Dacă primești mesajul “Plata nefinalizată” atât prin mail cât și SMS, înseamnă că banii nu au fost retrași din contul tău. Te invităm să mai încerci încă odată să faci donația.

Poți opri donația recurentă din platformă accesând butonul ”Anuleaza”. Vezi aici cum. 

Accesezi contul de donator intrând pe https://naradix.ro/istoric-donatii unde poți vedea donațiile pe care le-ai făcut. 

Verifici istoricul donațiilor tale din contul tău de donator intrând pe naradix.ro/istoric-donatii sau din mailurile lunare pe care le primești după ce se face plata recurentă. 

Chitanța pentru fiecare donație o primești lunar pe mail ca atașament. 

Obții certificatul de donator astfel:

  1. După ce finalizezi donația, vei fi redirecționat pe pagina de unde vei putea descărca certificatul
  2. Apeși butonul “Descarcă”
  3. Găsești certificatul descarcat în device-ul tău

Poți trimite feedback-ul tău către echipa de organizare la adresa de e-mail [email protected].

Ai nevoie de mai multe informatii despre cum functioneaza sistemul de premiere Naradix?

Citeste documentatia platformei

Nu ai găsit răspunsul căutat?

Scrie-ne pe chat!