259.000
de copii

au fost deconectaȚi
de la educație

259.000 de copii
au fost deconectaȚi
de la educație

Dacă nu recuperează vara aceasta, copiii vor rămâne cu 2 ani în urmă și riscă să fie pierduți definitiv din sistemul de educație.

Naradix este o platformă de educație remedială ce urmărește stimularea elevilor înspre continuarea eforturilor de învățare și recuperarea decalajelor instalate pe perioada pandemiei.

Platforma va rula pe perioada verii, prevenind adâncirea deconectării de la școală a copiilor ce se află deja în risc de abandon școlar.

În 2021, platforma Naradix se va adresa claselor primare și gimnaziale, unde eforturile vor fi concentrate pe Limba și Literatura Română, Matematică, Istorie, Geografie.

2 ani
Elevii din România riscă să rămână în urmă cu 2 ani în urma colegilor și risca sa fie pierduți definitiv din sistemul educațional.
25%
Se pierde aproape un sfert dintr-o generație, în 8 ani de școală, în mediul rural. Edupedu.ro
68%
Doar 68% dintre elevii din România au acces la echipamente electronice pentru școala online arată un studiu realizat de IRES

Ești elev în clasa 0-8 și vrei să mai dai o șansă performanței școlare pe timp de vară? Explorează universul NaradiX aici – NaradiX Elevi

Ești profesor și dorești să ajuți elevii tăi să recupereze, să sedimenteze materia școlară, explorează universul NaradiX aici – NaradiX Profesor

Ești profesor și dorești să ajuți elevii tăi să recupereze, să sedimenteze materia școlară, explorează universul NaradiX aici – NaradiX Profesor

15394
Elevi în platformă
952
Profesori
343
Cursuri
4093
Lecții
927
Teste
Rulează videoul

Cum arată lumea NaradiX? Ca elevii să învețe într-un mod cât mai plăcut, interactiv și foarte util, NaradiX vine la pachet cu un întreg univers plin de premii și surprize.

Știm cât de important este ca elevii să fie constant motivați să învețe și pentru asta am creat o platformă aliniată nevoilor elevilor din 2021.

Pe NaradiX, în timp ce parcurgi cursuri, dai teste, faci teme și participi la webinarii, ești premiat. Răsplata poate fi atat în badge-uri, cât și în puncte cu care deblochezi premii care dintre care mai atractive.

Acest sistem de joc și premii aduce elevii mai aproape de informațiile pe care au atât de multă nevoie să le recupereze și îi stimulează să nu se oprească până nu își ating obiectivul de învățare.

îți place?

Dă mai departe! Fă-ți cont!

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook