259.000
de copii

au fost deconectaȚi
de la educație

500.000 de copii
ÎNVAȚĂ DIN NOU ONLINE DE LA ÎNCEPUTUL ȘCOLII

Într-o perioadă de intensă instabilitate pentru școli, NaradiX este o resursă care aduce plus valoare și constanță actului educațional, fiind disponibilă gratuit pentru toți elevii și profesorii din România. 

Naradix este o platformă ce acomodează conținut educativ adaptat nevoilor curente ale elevilor din România pentru materiile de la clasă și dezvoltarea de abilități necesare viitorului.

Platforma are ca obiectiv primar, prevenirea deconectării de la școală a copiilor ce se află deja în risc de abandon școlar cu lacune instalate cu preponderență în perioada pandemiei.

În 2021, platforma Naradix se va adresa claselor primare și gimnaziale, unde eforturile vor fi concentrate pe Limba și Literatura Română, Matematică, Istorie, Geografie.

NaradiX reprezintă un efort colectiv a peste 40 de profesori împreună cu echipa Narada ce acomodează pana în acest moment cursuri din 4 materii principale Română, Matematica, Istorie și Geografie pentru clasele 0-8.

Ne-am asumat un proiect de pionierat conștienți de efortul susținut de care are nevoie pentru a atinge toate nevoile elevilor din România și te invitam să ne fii alături să îl facem din ce în ce mai bun.

Semnalează-ne la adresa [email protected], orice îmbunătățire pe care o putem aduce platformei și noi ne angajam sa lucram spre a o face realitate.

Ești elev în clasa 0-8 și vrei să aprofundezi materia de la clasă? Explorează universul NaradiX aici – NaradiX Elevi

Ești profesor și dorești să ajuți elevii tăi să recupereze, să sedimenteze materia școlară, explorează universul NaradiX aici – NaradiX Profesor

Ești profesor și dorești să ajuți elevii tăi să recupereze, să sedimenteze materia școlară, explorează universul NaradiX aici – NaradiX Profesor

38614
Elevi în platformă
2807
Profesori
860
Cursuri
6800
Lecții
1697
Teste
Play Video

Cum arată lumea NaradiX? Ca elevii să învețe într-un mod cât mai plăcut, interactiv și foarte util, NaradiX vine la pachet cu un întreg univers plin de premii și surprize.

Știm cât de important este ca elevii să fie constant motivați să învețe și pentru asta am creat o platformă aliniată nevoilor elevilor din 2021.

Pe NaradiX, în timp ce parcurgi cursuri, dai teste, faci teme și participi la webinarii, ești premiat. Răsplata poate fi atat în badge-uri, cât și în puncte cu care deblochezi premii.

Acest sistem de joc și premii aduce elevii mai aproape de informațiile pe care au atât de multă nevoie să le recupereze și îi stimulează să nu se oprească până nu își ating obiectivul de învățare.

îți place?

Dă mai departe! Fă-ți cont!