Patrimoniul natural și cultural este cel care dă originalitate și personalitate țării noastre. Însă să nu uităm că nu suntem doar români, ci suntem în egală măsură europeni și cetățeni ai întregii lumi.

Vom aborda în acest capitol câteva aspecte legate de patrimoniul României și de organizațiile internaționale din care facem parte.

Valori naturale și culturale ale României

1
Valori naturale și culturale ale României
15

Vom face o incursiune în patrimoniul natural și cultural al țării noastre! Vom vedea care sunt componentele patrimoniului și vom da câteva exemple la fiecare categorie. 

2
Valori naturale și culturale – aplicație
10

Ești gata pentru un exercițiu în care vei recunoaște câteva dintre cele mai cunoscute obiective care fac parte din patrimoniul țării noastre?

România în lume

1
România în Uniunea Europeană
10

Pentru că suntem în egală măsură și români, și europeni, este datoria fiecăruia dintre noi să cunoaștem cât mai mult atât despre România cât și despre Uniunea Europeană. Cu cât știm mai multe, cu atât putem folosi și mai multe în avantajul nostru!

2
România în Uniunea Europeană – aplicație
10

Aderarea României la Uniunea Europeană a însemnat un mare pas înainte pentru dezvoltarea țării noastre. Să ne verificăm câteva cunoștințe despre Uniunea Europeană și despre avantajele pe care ni le oferă!

3
România în NATO
10

Să aprofundăm câteva trăsături ale NATO.

4
România în ONU
10

Facem un exercițiu în care îți vei reaminti câteva caracteristici ale ONU. Prin prezența în ONU, România are posibilitatea de a participa la luarea unor decizii care influențează întreaga lume.

5
Test – România în Europa și în lume
10 exercitii

Fii primul care lasa o recenzie

Te rugam sa te autentifici pentru a putea lasa o recenzie.
România în Europa și în lume. Valorile naturale şi culturale ale României